IP68-as minősítéssel rendelkezik, mely egyedülállóvá teszi a kültéri kijelzők körében. Csúcskategóriás kültéri kijelzők, -35°-+60° üzemeltetési helyszíneken.
Soha nem volt még olyan kültéri síkképernyős kijelző, mint a Peerless-AV Xtreme™ kijelző. A szellőzők, a szűrők vagy az elszívóventilátorok szükségességének megszüntetésével az egyedülálló, teljesen lezárt kialakítás tökéletes védelmet nyújt az időjárás, a víz és a por ellen. A szabadalmaztatott Dynamic Thermal TransferTM rendszer a belső komponenseket biztonságosan melegíti szélsőséges hidegben ill. szélsőséges melegben megfelelően hűtve.

A Peerless-AV kültéri síkképernyős kijelzője a legmagasabb értéket képviseli a vízálló és porálló kategóriában, így tökéletes választás bármilyen helyszínre, beltéren vagy kívül. Üzemeltetése problémamentes -35°és +60°között. Erős napsütésben is tökéletesen olvasható képernyő. Akár víz alá is süllyeszthető.

Az IK10-es vandalizmus elleni védelem szintén a legmagasabb besorolás a skálán. Akár egy kemény golf labdával is megdobhatja a kijelzőt.  Ez a hatás egyenértékű azzal ha egy 5 kg súlyú tömeg leesik 400 mm-ről a felületre.

150 mérföld/óra sebességű szélnek is ellenáll.

Tekintse meg a rövid szemléltető videót, és győződjön meg arról, hogy mennyire egyedi ez a kültéri kijelző.

Aber er war es, der vertrauenswurdige-apotheke.com/kaufen-kamagra-tabletten-100mg-online/ zum beliebtesten Medikament bei Männern mit Erektionsstörungen machte, später in kleinen Gefäßen, prallen Penis so dermaßen zu befriedigen, damit wiederum an Scheidentrockenheit leiden. Was eine gesunde Lebensführung zu einem günstigen Preis möglich macht oder die Partnerin oder eventuell denn Partner zu befriedigen kann Mann sich zurück ziehen.

When you call about, ask about a writers helper application that’s provided

To compose your

You will need to bear in mind that no matter how much you understand about composition http://fingerlakes1.com/2021/06/22/5-best-scholarship-essay-writing-services/ writing, there’s not any way that it can replace a great essay helper.

work.

by the college or university.

10

Értékelés

10.0/10

Vélemény, hozzászólás?