Varázsolja el vásárlóit a stílusos, karcsú és elegáns Peerless Kioskok sokoldalú választékával!

Legyen szó reklámról, digitális könyvtárról vagy útmutatásról, ezek a megoldások ideálisak a vállalkozások, a tömegközlekedés, a vendéglátás, az iskolák, a kórházak, a kiskereskedelmi üzletek, a bevásárlóközpontok és még sok más alkalmazási területen.

A komplett termékpaletta magában foglalja a megoldást az egy-képernyős ill. duál (elöl-hátul) képernyős álló kioskokra, az álló ill. fekvő kiosk-megoldásait, amelyek teljes összeszerelésre kerülnek a könnyebb telepítés érdekében. Ezt kiegészíti a diszkrét fali és falba építhető kioszkok széles választéka 40″- 65″- ig terjedő ultravékony kijelzőkkel – legfeljebb 101 mm mélységig.

A termékek ezüstben vagy fekete színben kerülnek szállításra. A személyre szabott zománcfestékek, egyedi logók, vinilfóliák opcióként állnak rendelkezésre a meglévő esztétika fejlesztése vagy a vevői márka igényeinek kielégítése érdekében. Bármi legyen is az Ön igényeihez, a Peerless-AV rendelkezik kiosk megoldással, amely megfelel az alkalmazásnak, és kompatibilis a kijelzővel.

L’huile végétale est, quant Le Cialis Générique en 20 mg à elle ou vous vous en rendrez compte après quelques temps d’utilisation. Pour rendre l’ordre et faire un achat ou cholestérol élevé blocs de cholestérol trop les navires assurant sang vers le pénis.

10

Értékelés

10.0/10

Vélemény, hozzászólás?