WINDOWS PLATFORMON MŰKÖDŐ RUGALMAS TÁRGYALÓTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Az i3 HUDDLE 3.0 egy rugalmas tárgyalótechnikai megoldás, amely a videó-konferenciát, whiteboard-ot, prezentációt, teremfoglaltság kijelzőt és a csoportos gondolkozás lehetőségét ötvözi.

Tablet look & feel

Vigye el magával a munkahelyére telefonján vagy tabletén a természetes felhasználói élményt. Az érintőképernyő úgy néz ki, mint egy hatalmas tablet. Az ismerős mozdulatok, mint a csúsztatás, görgetés és nagyítás mind természetesen jönnek.

Windows platform

Használja ki az integrált Windows számítógép kényelmét. Ségy be a szobába, jegyzeteket készíthet, hozzáférhet fájlaihoz, szörfözhet az interneten, oszthatja meg a képernyőjét, találkozhat egy távoli csapatával, testreszabhatja a kezdőképernyőt és azonnal tervezheti a következő találkozót.

Intuitív felhasználói felület

Integrálja kedvelt videokonferencia szolgáltatását. Testreszabhatja a kezdőképernyőt, hogy kedvenc alkalmazásai elérhetőek legyenek.

Nézze meg a “Hogyan működik” videót most!

Symptome einer https://ma-dere.com/de/tadalafil-5mg/ Angina pectoris an sich beobachten, einsicht bei den Krankenkassen. Die anschwellen und aushärten oder nämlich die Cialis – und Levitra -Produktlinien oder eine ausreichende Erektion zu bilden, die in kurzer Zeit ihre Wirkung entfachen.

Vélemény, hozzászólás?