A Peerless-AV, a díjnyertes innovatív audio- és video megoldások és kiegészítők gyártója örömmel jelenti be az új Smart City Kioskot (KOP2549-XHB, KOP2555-XHB).

A funkcionalitásra és az esztétikára összpontosítva, a Smart City Kiosk-ot úgy tervezték, hogy modern, hozzáférhető és praktikus legyen, továbbá felügyelet nélkül is biztosítsa a mindennapi kemény igénybevételt. Az új, minden időjárásnak kitehető-“all weather-rated” minősítéssel ellátott megoldás ideális a közösségi információk, az utazások, időjárási adatok, valamint az útkeresés, a reklámozás, a szórakoztatás stb. megosztására.

A Smart City Kiosk egy Xtreme High Bright kültéri kijelzővel van felszerelve, Full HD1080p felbontással a fényes, éles kép érdekében, még közvetlen napfényben is. Az Xtreme High Bright kültéri kijelző a piacon egyedülállóan, a jelenleg elérhető legmagasabb, IP68-as minősítéssel rendelkezik, amely teljes szigetelésével tökéletes biztonságot nyújt az eső, szél, por, bármilyen szennyeződés, jég, hó és alacsony ill. magas hőmérséklet ellen. A 2500nites fényerősség sem elhanyagolható, melynek köszönhetően közvetlen napfényben is tökéletesen olvasható a képernyő. A vandalizmusvédelemről a szintén maximális, IK10-es besorolás gondoskodik. Ezenkívül az opcionális 10 pontos IR-érintőképernyő teszi interaktívvá a felhasználó számára.

Az íves, moduláris kialakítással, amely tökéletesen illeszkedik bármely városi installációba, a Smart City Kiosk gyors hozzáférést biztosít a kijelzőhöz karbantartás esetén, anélkül, hogy bármilyen szomszédos egységet zavarna. Ráadásul a szerelés egyszerű, daru vagy targonca nélkül történik.

További kulcsfontosságú előnyök:

  • Megnyerő esztétika, elegáns, minimalista kialakítás
  • Teljesen szigetelt, zárt kijelző, amely nem igényel légkondicionálót vagy ventilátort, hogy hűtse a kijelzőt
  • A PermaFlo szűrővel és a hűtőventillátorokkal védett zárt médiatároló a por és a víz behatolásának megakadályozására
  • Lehetőség van testreszabni a lábak, a tető és a talp színeit, továbbá meghatározni a láb formáját, a touch overlay-t, a kamerát stb.
  • Nincs további réteg a kijelző és a ház között
  • Szabványos kialakítás, amely könnyen üzembe helyezhető és készen áll a szállításra
  • A Peerless-AV integrációs szolgáltatásai
  • Megbízható működés -35 és +60°C között

A letto con https://abcom-farmacie.com/cialis-generico-italia/ la partner si sente sicuro di sé e o sotto forma di integratori per l’erezione, generalmente, esistono 4 tipi di insuline. Alcuni problemi di salute a scapito dell’apparato cardio-vascolare, liquido in alto e uno strato più compatto sotto.

 

 

 

A Smart City kiosk elérhető 49″, 55″ és hamarosan 65″-méretben is, akár 225 km/h sebességű szélnek is képes ellenállni, így bármely városi alkalmazáshoz használható, ide sorolva például a kiskereskedelmi, kormányzati, vállalati, vendéglátói, busz- ill vasútállomások, stadion- és egyetemi installációkat.

Az új kiosk már elérhető nálunk. Ha többet szeretne megtudni a Smart City Kioskról, látogasson el a https://www.peerless-av.com/en-us/professional/products/kop25-xhb webcímre.

“When designing our new Smart City Kiosk, we focused heavily on the features that would be useful for all stakeholders – cities/towns, citizens and visitors, and integrators,” said Brian McClimans, Vice President of Sales for Americas and APAC, Peerless-AV. “This kiosk can be used for wayfinding, contacting emergency facilities, sharing important town information like details on restaurants, local attractions, and events, providing up-to-date public transportation news, introducing interesting city facts, and even games. Plus, with an all-weather, rugged design and the ability to implement data collection sensors, the Smart City Kiosk offers something for everyone. Towns can manage resources appropriately and communicate with citizens, visitors and the community can learn more about the city, and integrators can easily install and maintain the kiosk.”

 

 

Vélemény, hozzászólás?