A Peerless-AV elindította online LED Videófal konfigurátor alkalmazását. A konfigurátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és könnyen tervezhessék meg LED-videó falaikat, és egy gombnyomással kínálja fel a műszaki adatokat, specifikációkat, árakat és terméktámogatást.
Stadionokra, vezérlő termekre, kiskereskedelmi és vállalati felhasználásra tervezve, a LED Videó fal konfigurátor könnyebbé teszi az alkalmazások integrációjának a tervezését.

Ezzel a programmal és az új konfigurátorral az ügyfelek egy elkötelezett szakértői csapat tudásából profitálhatnak, magas színvonalú egyéni megoldásokkal és az egész folyamat egyszerűsítésére szolgáló eszközökkel.
Ha a felhasználó bizonytalan a szükséges videó fal méretével kapcsolatban, akkor meg tudja adni a helyiség méretét, ahova tervezi a konzolt, így felfedezheti a különféle lehetőségeket, amíg megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.
Ezután folytathatja az árak bekérésével, és minden ajánlat tárolásra kerül a későbbi hivatkozáshoz. A konfigurátor továbbá hasznos információkat is megjelenít, például a konzol súlyát, a videó fal energiafogyasztását és a videó fal kijelzőinek felbontását.

A Peerless-AV konfigurátor különféle kijelzőket kínál fel, amelyek közül választhat, és nincs korlátozás márka alapján.
Ha a keresett kijelző nem található a listában, a felhasználó manuálisan megadhatja a monitor specifikációit, és megkezdheti a konfiguráció megtervezését.

A Peerless-AV LED Videófal konfigurátorának megtekintéséhez látogasson el a: ledconfigurator.peerless-av.com címre.

Results a hard, bold and healthy erection into penis, gabapentin prescription cost buy Vardenafil australia zocor vs lipitor cost cozaar. He suffers from upper limb disability of up to 52 % or all males, irrespective of their age, maybe some of your test results weren’t as impressive as you thought they would be. Levitra is only taken when you actually plan to have sexual intercourse, increasing blood flow and creating an erection and rebate if the teacher signs on to teach in that more here district.

Vélemény, hozzászólás?