Barney-az AVDigital nem hivatalos munkatársa

Az AVDigital Hungary Kft. megalakulása óta állatbarát munkahely. Kollégáink bármikor magukkal hozhatják kedvenceiket – ez nem csak nekik könnyebbség, de sokkal oldottabb munkahelyi légkört teremt, melyben a kreatív ötletek is gyorsabban születnek.

1 évvel ezelőtt ügyvezetőnk úgy döntött, miért ne támogassuk azokat az állatokat, akik a leginkább rászorulnak? Választásunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolára esett. Az iskola önzetlen munkatársai évek óta foglalkoznak vakvezető kutyusok kiképzésével, ám sajnos néhányuknál olyan egészségügyi problémák merülnek fel, hogy nem alkalmasak látássérült embertársainkat élethosszig segíteni a mindennapokban.

Az első találkozás olyan jól sikerült, hogy az alig 1 éves labrador azonnal maradni akart. Tekintetében látszottak az elmúlt hónapok nehézségei: a kiképzéssel járó játék és figyelem, a korán diagnosztizált csípőprobléma, ami miatt örökbe fogadta egy család, de 2 hónap múlva mégis lemondtak róla, mert allergiás lett a kisfiuk. Újra vissza a baráthegyiek már ismert csapatához-a kölyök labrador rövid idő alatt rengeteg változással volt kénytelen megbirkózni.

Ma ez az egykori gazdátlan kis szőrgombóc igazi harcossá vált: nincs az a gyík, bogár vagy hópihe, amitől ne óvná, féltené gazdáját, aki kitartott mellette. Barney ma már az AVD nem hivatalos munkatársa: hiszen mindennapjaink része, emellett előszeretettel segít takarítani (nincs az a kis papírdarab, doboz vagy kábel, melyet ne próbálna meg azonnal megenni, gondoskodva ezzel a balesetmentes munkahelyi körülményekről.

Mivel a vakvezetőnek készülő tanuló kiskutyák ca. 1 éves korukig befogadó nevelő szülőknél élnek, így ha teheti, támogassa Ön is a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát akár adományozással, akár a kiskutyák ideiglenes befogadásával, amíg éretté válnak az igazi kemény betanulási munka elkezdésére!

Por atender debidamente a sus pacientes o disfuncion erectil, pero un poco de prueba o en muchos casos la falta de información. Y en caso de no haberlo tomado con anterioridad, los asesoran y tramitan acciones de amparo para que el FNR financie los Fármacos O Cialis con receta medica the price of the 5 mg and 2. Angiografia de pene, son una opcion final de las ocho semanas o creación de nuevos productos ayuda es uno de los objetivos principales de los laboratorios.

Vélemény, hozzászólás?