IP68-as minősítéssel rendelkezik, mely egyedülállóvá teszi a kültéri kijelzők körében. Csúcskategóriás kültéri kijelzők, -35°-+60° üzemeltetési helyszíneken.
Soha nem volt még olyan kültéri síkképernyős kijelző, mint a Peerless-AV Xtreme™ kijelző. A szellőzők, a szűrők vagy az elszívóventilátorok szükségességének megszüntetésével az egyedülálló, teljesen lezárt kialakítás tökéletes védelmet nyújt az időjárás, a víz és a por ellen. A szabadalmaztatott Dynamic Thermal TransferTM rendszer a belső komponenseket biztonságosan melegíti szélsőséges hidegben ill. szélsőséges melegben megfelelően hűtve.

A Peerless-AV kültéri síkképernyős kijelzője a legmagasabb értéket képviseli a vízálló és porálló kategóriában, így tökéletes választás bármilyen helyszínre, beltéren vagy kívül. Üzemeltetése problémamentes -35°és +60°között. Erős napsütésben is tökéletesen olvasható képernyő. Akár víz alá is süllyeszthető.

Az IK10-es vandalizmus elleni védelem szintén a legmagasabb besorolás a skálán. Akár egy kemény golf labdával is megdobhatja a kijelzőt.  Ez a hatás egyenértékű azzal ha egy 5 kg súlyú tömeg leesik 400 mm-ről a felületre.

150 mérföld/óra sebességű szélnek is ellenáll.

Tekintse meg a rövid szemléltető videót, és győződjön meg arról, hogy mennyire egyedi ez a kültéri kijelző.

10

Értékelés

10.0/10