Varázsolja el vásárlóit a stílusos, karcsú és elegáns Peerless Kioskok sokoldalú választékával!

Legyen szó reklámról, digitális könyvtárról vagy útmutatásról, ezek a megoldások ideálisak a vállalkozások, a tömegközlekedés, a vendéglátás, az iskolák, a kórházak, a kiskereskedelmi üzletek, a bevásárlóközpontok és még sok más alkalmazási területen.

A komplett termékpaletta magában foglalja a megoldást az egy-képernyős ill. duál (elöl-hátul) képernyős álló kioskokra, az álló ill. fekvő kiosk-megoldásait, amelyek teljes összeszerelésre kerülnek a könnyebb telepítés érdekében. Ezt kiegészíti a diszkrét fali és falba építhető kioszkok széles választéka 40″- 65″- ig terjedő ultravékony kijelzőkkel – legfeljebb 101 mm mélységig.

A termékek ezüstben vagy fekete színben kerülnek szállításra. A személyre szabott zománcfestékek, egyedi logók, vinilfóliák opcióként állnak rendelkezésre a meglévő esztétika fejlesztése vagy a vevői márka igényeinek kielégítése érdekében. Bármi legyen is az Ön igényeihez, a Peerless-AV rendelkezik kiosk megoldással, amely megfelel az alkalmazásnak, és kompatibilis a kijelzővel.

10

Értékelés

10.0/10