A Peerless-AV elindította online LED Videófal konfigurátor alkalmazását. A konfigurátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és könnyen tervezhessék meg LED-videó falaikat, és egy gombnyomással kínálja fel a műszaki adatokat, specifikációkat, árakat és terméktámogatást.
Stadionokra, vezérlő termekre, kiskereskedelmi és vállalati felhasználásra tervezve, a LED Videó fal konfigurátor könnyebbé teszi az alkalmazások integrációjának a tervezését.

Ezzel a programmal és az új konfigurátorral az ügyfelek egy elkötelezett szakértői csapat tudásából profitálhatnak, magas színvonalú egyéni megoldásokkal és az egész folyamat egyszerűsítésére szolgáló eszközökkel.
Ha a felhasználó bizonytalan a szükséges videó fal méretével kapcsolatban, akkor meg tudja adni a helyiség méretét, ahova tervezi a konzolt, így felfedezheti a különféle lehetőségeket, amíg megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.
Ezután folytathatja az árak bekérésével, és minden ajánlat tárolásra kerül a későbbi hivatkozáshoz. A konfigurátor továbbá hasznos információkat is megjelenít, például a konzol súlyát, a videó fal energiafogyasztását és a videó fal kijelzőinek felbontását.

A Peerless-AV konfigurátor különféle kijelzőket kínál fel, amelyek közül választhat, és nincs korlátozás márka alapján.
Ha a keresett kijelző nem található a listában, a felhasználó manuálisan megadhatja a monitor specifikációit, és megkezdheti a konfiguráció megtervezését.

A Peerless-AV LED Videófal konfigurátorának megtekintéséhez látogasson el a: ledconfigurator.peerless-av.com címre.