Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://avd.hu/.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

Kapcsolatfelvételi űrlap

Amikor a kapcsolati űrlapunkat használod, minden adat, amit a rendelkezésünkre bocsájtasz, automatikusan és egyenesen az adminisztrátorhoz kerülnek elektronikus üzenet formájában. A kapcsolati űrlapon megadott adatokat (név, e-mail cím, üzenet valamint hozzájárulás a GDPR elvei mentén működő Adatkezelési tájékoztatónk elfogadásához) kizárólag a viszontválaszhoz szükséges megkeresés céljából tároljuk. A tárolt adatokat minden esetben 24 órán belül töröljük, amennyiben erre irányuló igényét a Felhasználó hivatalos e-mail formájában az info@avd.hu e-mail címre jelzi a felhasználó konkrét beazonosításához szükséges korábban megadott név, email cím megadásával.

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érkező adatokat – kivéve konkrét megrendelési igény kivételével – harmadik fél felé nem adjuk ki. Amennyiben a kapcsolati űrlapon keresztül konkrét megrendelés kerül leadásra, úgy a megrendelés teljesítéséhez szükségesen ezeket harmadik fél felé – pl. futárszolgálat – kiadjuk. A megadott adatokat a megrendelés leszállításáig és a termék árának kiegyenlítéséig tároljuk. Ezt követően az adatokat haladéktalanul töröljük adatbázisunkból.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra. Más oldalak adatkezelési módszereiért az AVDigital Hungary Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Analitika

Ahogy a legtöbb honlap, így a mi oldalunk is Google Analyticset használ. Ez az eszköz információt gyűjt anonim módon, beleértve a weblap látogatóinak a számát, honnan érkeznek a látogatók a honlapunkra és mely oldalakat látogattak meg. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy jobban megértsük, hogyan találnak ránk a látogatók és miképpen lépnek interakcióba a honlapunkkal. ezt arra használjuk fel, hogy olyan fejlesztéseket végezhessünk a weblapunkon, ami egy teljesebb felhasználói élményhez vezet.

Hogyan használjuk és kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A felhasználótól kapott információkat arra használjuk fel, hogy az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást nyújthassuk. Pontosabban, a felhasználó által önkéntesen szolgáltatott adatokat belső nyilvántartásunk vezetésére, szolgáltatásaink fejlesztésére használjuk, valamint arra, hogy egy munkatársunk képes legyen kapcsolatba lépni a felhasználóval, ha az érdeklődött, kérdést tett fel vagy megrendelést adott le.

A felhasználói adatokat nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek. Nem adjuk el, nem terjesztjük, nem adjuk bérbe, kivéve ha a törvény kötelez rá bennünket.

Milyen kötelezettségekkel rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Felhasználó tudomásul veszi, hogy teljes körű polgári és büntetőjogi felelősséggel tartozik az általa megadott adatok valóságáért. A személyes adatokkal kapcsolatban elkövetett bármilyen jellegű visszaélés miatt a Honlap üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

Név: AVDIGITAL Hungary Kft.

Cím: Magyarország, Budapest 1163 Veres Péter út 51.

Email: info@avd.hu

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Számítástechnikai rendszerünket folyamatosan frissítjük, a legfrissebb állapotban tartjuk a hacker támadások kivédése érdekében. A hibás bejelentkezési kísérletek számát limitáljuk.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

A gyanús működéseket figyeljük és ha betörést észlelünk, azonnal értesítjük a felhasználókat, valamint elhárítási javaslatokat fogalmazunk meg, pl. az általa az oldal látogatásához használt mobil eszközök frissítése és vírusirtása.

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Google Analitycs, illetve megrendelés és szállítás esetén a termék(ek) sikeres átvételéről a futárszolgálat/posta értesít bennünket.