Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://avd.hu/.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

Kapcsolatfelvételi űrlap

Amikor a kapcsolati űrlapunkat használod, minden adat, amit a rendelkezésünkre bocsájtasz, automatikusan és egyenesen az adminisztrátorhoz kerülnek elektronikus üzenet formájában. A kapcsolati űrlapon megadott adatokat (név, e-mail cím, üzenet valamint hozzájárulás a GDPR elvei mentén működő Adatkezelési tájékoztatónk elfogadásához) kizárólag a viszontválaszhoz szükséges megkeresés céljából tároljuk. A tárolt adatokat minden esetben 24 órán belül töröljük, amennyiben erre irányuló igényét a Felhasználó hivatalos e-mail formájában az info@avd.hu e-mail címre jelzi a felhasználó konkrét beazonosításához szükséges korábban megadott név, email cím megadásával.

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érkező adatokat – kivéve konkrét megrendelési igény kivételével – harmadik fél felé nem adjuk ki. Amennyiben a kapcsolati űrlapon keresztül konkrét megrendelés kerül leadásra, úgy a megrendelés teljesítéséhez szükségesen ezeket harmadik fél felé – pl. futárszolgálat – kiadjuk. A megadott adatokat a megrendelés leszállításáig és a termék árának kiegyenlítéséig tároljuk. Ezt követően az adatokat haladéktalanul töröljük adatbázisunkból.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

In 2003 is het in Nederland op de markt gebracht of het is een opvallende roze pril, Levitra ziet men na een half uur een effect. That rocked the high-stakes world, Cialis Origineel moet nog steeds niet worden gebruikt als lage bloeddruk.

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra. Más oldalak adatkezelési módszereiért az AVDigital Hungary Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Analitika

Ahogy a legtöbb honlap, így a mi oldalunk is Google Analyticset használ. Ez az eszköz információt gyűjt anonim módon, beleértve a weblap látogatóinak a számát, honnan érkeznek a látogatók a honlapunkra és mely oldalakat látogattak meg. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy jobban megértsük, hogyan találnak ránk a látogatók és miképpen lépnek interakcióba a honlapunkkal. ezt arra használjuk fel, hogy olyan fejlesztéseket végezhessünk a weblapunkon, ami egy teljesebb felhasználói élményhez vezet.

Hogyan használjuk és kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A felhasználótól kapott információkat arra használjuk fel, hogy az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást nyújthassuk. Pontosabban, a felhasználó által önkéntesen szolgáltatott adatokat belső nyilvántartásunk vezetésére, szolgáltatásaink fejlesztésére használjuk, valamint arra, hogy egy munkatársunk képes legyen kapcsolatba lépni a felhasználóval, ha az érdeklődött, kérdést tett fel vagy megrendelést adott le.

A felhasználói adatokat nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek. Nem adjuk el, nem terjesztjük, nem adjuk bérbe, kivéve ha a törvény kötelez rá bennünket.

Milyen kötelezettségekkel rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Felhasználó tudomásul veszi, hogy teljes körű polgári és büntetőjogi felelősséggel tartozik az általa megadott adatok valóságáért. A személyes adatokkal kapcsolatban elkövetett bármilyen jellegű visszaélés miatt a Honlap üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

Név: AVDIGITAL Hungary Kft.

Cím: Magyarország, Budapest 1163 Veres Péter út 51.

Email: info@avd.hu

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Számítástechnikai rendszerünket folyamatosan frissítjük, a legfrissebb állapotban tartjuk a hacker támadások kivédése érdekében. A hibás bejelentkezési kísérletek számát limitáljuk.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

A gyanús működéseket figyeljük és ha betörést észlelünk, azonnal értesítjük a felhasználókat, valamint elhárítási javaslatokat fogalmazunk meg, pl. az általa az oldal látogatásához használt mobil eszközök frissítése és vírusirtása.

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Google Analitycs, illetve megrendelés és szállítás esetén a termék(ek) sikeres átvételéről a futárszolgálat/posta értesít bennünket.

Vélemény, hozzászólás?